Sunday, 29 December 2013

Sekač glava šećerne repe (fabrika šećera)


Simultanka kroz pogon, ponosna sekačica (JA) radi na tome da Vam obezbedi sav taj šećer koji stavljate u kafu negde u kafiću.  I dok vas zaljubljeni dečko/devojka gleda često pomislite šta nas je to povezalo, mnogo bre slatko. Neeee to nije čokolada sa naznakom krave koja spaja ljude, niti kuglice sa kokosom sa imenom slikara. U momentu bacite pogled na kafu i vidite mene u peni kako vam mašem. Pihhhh samo mi je ovaj trebao u kafi :). Nastavite slatke trenutke, volite se i dalje, a ja vam donosim šećer, sladak život i kafu najdivniju na svetu :)


CV (Nešto iz arhive razgovora za posao kod jednog poslodavca)
Radno iskustvo:
JA:-Profesor analize kvaliteta i sekačica repe, odvajam trulu repu od zdrave i činim ljudima život slađim
Poslodavac:-Da li ste nekada uzimali (krali) repu i nosili kuci da pravite sećer ###
JA:-No comment :/@!!???

. 5.septembar - 15.decembar (102 dana * 8 * 150 din/sat = 122400 din)-preko veze

(Profesor analize, sezonac i vlasnik ###)






VAĐENJE TRULE REPE IZ UZORKA
2 TRULE REPE U UZORKU
RUČNA GILJOTINA ZA REZANJE GLAVA REPE
NAJVAŽNIJE PAZITI NA PRSTE

HTZ

8 comments:

  1. Brate, svaka cast...a jeste li pravili repine rezance?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezanci su u posebnoj hali, uglavnom se izvozi u Italiju kao stočna hrana. Nista se ne baca sve se iskoristi ;)

      Delete
  2. Hahaha, ista misao mi je bila kada sam prvi put citala vest o Nikoli :p :)
    Bogme Nikola, ne znam da li ces naci posao, ali zenu sigurno hoces :p :))

    ReplyDelete
  3. Bravo bate.. Ce ti sredim da ti Rade Jorovic peva na svadbi

    ReplyDelete
  4. Svaka cast... da sam vlasnik firme zaposlio bi te

    Sve najbolje

    ReplyDelete

Od hobija do načina za dodatni prihod

 Još kao student imao sam veliko interesovanje za začine. Samim tim to me je vodilo ka tome da probam da ih uporebim. Pošto sam veliki gur...