Thursday, 1 August 2013

"Men'sHealth" na suroviji način

Niste se ispeglali za leto? Maaa nemojte da brinete. Evo nekoliko saveta kako ćete svoju liniju da dovedete do savršenstva. Ako krenete po redosledu prikazanih situacija na slikama znajte da se samo tim redom postiže uspeh. Nemojte da nasedate na jeftine kućne sprave za topljenje masti jer Vam ja nudim trajno rešenje. Sve četiri vežbe su veoma poznate i priznate od internacionalne akademije za zatezanje svih poznatih i nepoznatih mišića. Nakon tretmana Vaša druga polovina neće biti ni svesna postignutog (ŠOK) a pitaće se kojom magijom ste to izveli. I da, ne sme se preskakati poslednja vežba jer u tom slučaju rezultat nije potpun (600 kalorija), a složićete se da je kraj ipak najbolji šta god da radite. Odahnite nakon napornog treninga i uživajte sa dragom i lepšom polovinom, a meni preostaje da se ovom prilikom preporučim i svom lancu delatnosti dodam i ove aktivnosti (1500 din).

(Master, trener i mišićolog)
8 comments:

 1. A rukavice za WC solju nista? :) Koristi cilit i domestos za solju, to pojede SVE (cak i ruke, pa su rukavice obavezne) ;)

  ReplyDelete
 2. to i meni zapalo za oko - rukavice plus jedna suva krpa za prozore :D mislim da mu ipak treba pomoc lepse polovine ;) :) hehe salim se malo. slatko, u svakom slucaju.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prvo ide sona kiselina i polako se sipa, posle pola sata isperem solju par puta i pustim jos pola sata. Nakon toga uzimam cif i trljam rubove i dasku. Cifom sve moze da se pere bez rukavica. Ja to radim i na kuhinjskim plocicama i sporet, frizider. Jedino sto posle toga malo budu crvene ruke, ali nista strasno posle par sati se povuce.A krpa je mokra, na slici se vidi da je cedim. No, angazujte me pa cu Vam sve pokazati. NIsam skup a i od struke ionako nema vajde :)

   Delete
  2. nije na odmet znati sve u zivotu , pa i telekomunikacije

   Delete
 3. Ja bih te rado angazovala. Iskustvo i cena nebitni, uslov je da outfit bude isti.

  ReplyDelete